Anunt practica Intreprinderi Simulate (Modul 1 și Modul 2)

In atentia studentilor si masteranzilor care au efectuat stagiile de practica in cadrul proiectului Intreprinderi Simulate Modul 1(februarie-mai 2011 ) si Modul 2 (octombrie 2011-ianuarie 2012)

Stimati studenti și masteranzi,

Va informam ca in luna martie 2012 se desfasoara primul studiu de monitorizare a insertiei pe piata muncii a persoanelor din grupul tinta constituit in cadrul  Modului 1 (februarie-mai 2011 ) si Modului 2 (octombrie 2011-ianuarie 2012).

In calitate de  persoane din grupul tinta  va solicitam sprijinul in completarea  celor doua documente atasate. In acest sens va rugam:

Pasul 1: Listati cele 2 documente atasate ,,Fisa de monitorizare UVT,, si ,,Adeverinta salariat,,

Pasul 2: Completati cu “X” documentul ,, Fisa de monitorizare UVT,, si scrieti cateva propuneri de masuri. Semnati documentul ,, Fisa de monitorizare UVT.

Pasul 3  se va urma doar de cei care sunt angajati! In cazul in care sunteti angajati va rugam sa dati spre completare la angajator  documentul ,, Adeverinta salariat,, . Acesta trebuie sa fie semnat si stampliat de catre angajator.

Pasul 4 Aduceti  cele 2 documente in completate in original incepand de luni 12 martie pana joi  22 martie 2012:

fie direct la sala de proiect 111 in intervalul orar 8- 14 (le va prelua asist.manager ec. Dragana Pansulschi)

– fie direct la casuta postala nr.106 situata la parterul FEAA (pe numele d-nei conf.univ.dr.NITU Renate- expert monitorizare grup tinta)

Va multumim anticipat pentru colaborare si sustinerea acestei activitati importante pe care trebuie sa o finalizam pana in 22 martie.

Echipa de proiect!

[click aici pentru  adeverinta salariat]

[click aici pentru  fisa_de_monitorizare_ UVT]